• Ejendomsudvikling, boliger, rækkehuse, lejligheder, hotels, silos

Favicon for Kiss Development ApSOm KISS Development

KISS Development er et dansk selskab, der udvikler og sælger ejendomme primært på Sjælland. Vi  udfører mange typer boligprojekter – lige fra mindre private beboelser til store erhvervsejendomme – ved hjælp af  et solidt kendskab til ejendomsmarkedet og et helt unikt lokalkendskab.

Vores koncept er ‘Super Simpelt’: vi bygger eller renoverer bygninger og håndterer alle faser i projektet undervejs; myndighedsbehandling, projektering, byggeri mv. indtil vi kan levere et gennemtestet og færdigt produkt.

Kiss Development

Sundhed, Miljø og Sikkerhed

Vores projekter skal karakteriseres af de samme stærke værdier, som vores medarbejdere efterlever.

Det betyder, at alle vores samarbejdspartnere med sikkerhed ved, at projekterne efterlever myndighedskrav og øvrige forventninger til et sikkert arbejdsmiljø. God kommunikation mellem alle aktører i et byggeprojekt er altid en forudsætning for sikkerhed, trivsel og sundt arbejdsmiljø.

Endelig er vi bevidste om vores sociale ansvar for sundhed, sikkerhed og miljø, både i planlægning og implementering af byggeprocessen, og gør vores yderste for at bygge grønt og bæredygtigt hver gang.

Kvalitet

I KISS Development ved vi, at der er tæt sammenhæng mellem god kvalitet, god økonomi, gode kundeforhold, og en tryg og sikker arbejdsplads. En vigtig forudsætning for dette er et veludviklet og levende kvalitetssystem.

Vi har derfor nøje udvalgt et kvalitetsstyringssystem som lever op til alle vores værdier, så vi altid er forberedt på at imødekomme krav og forventninger fra både myndigheder og kunder.

Høj kvalitet, til rette tid – hver gang.