• Ejendomsudvikling, boliger, rækkehuse, lejligheder, hotels, silos

Om Os

Favicon for Kiss Development ApSKISS Development

KISS Development er et dansk selskab, der udvikler og sælger ejendomme primært på Sjælland. Vi  udfører mange typer boligprojekter – lige fra private rækkehuse til store erhvervsejendomme – ved hjælp af  et solidt kendskab til ejendomsmarkedet og et helt unikt lokalkendskab.

Vores koncept er super simpelt: vi bygger eller renoverer bygninger og håndterer alle faser i projektet undervejs; myndighedsbehandling, projektering, byggeri mv. indtil vi kan levere et gennemtestet og færdigt produkt.

Gennem aktiv deltagelse og integreret projektudvikling har KISS Development bidraget til værdiskabelse for sine kunder og lokalsamfundet.

Favicon for Kiss Development ApSSundhed, Miljø og Sikkerhed

Vi ved, at vores medarbejdere er virksomhedens vigtigste aktiv, og at høj fokus på sundhed og trivsel på arbejdspladsen er lønsomt. Vores projekter skal karakteriseres af de samme værdier, som vi tilbyder vores egne medarbejdere.

Det betyder også, at alle vores samarbejdspartnere med sikkerhed ved, at projekterne efterlever myndighedskrav og øvrige forventninger til et sikkert arbejdsmiljø. God kommunikation mellem alle aktører i et byggeprojekt er altid en forudsætning – for sikkerhed, trivsel og sundt arbejdsmiljø.

Endelig er Kiss Development bevidste om vores sociale ansvar for sundhed, sikkerhed og miljø, både i planlægning og implementering af byggeprocessen.

Favicon for Kiss Development ApSKvalitet

I KISS Development ved vi, der er tæt sammenhæng mellem god kvalitet, god økonomi, gode kundeforhold, flere opgaver og en tryg og sikker arbejdsplads. En vigtig forudsætning for dette er et veludviklet og levende kvalitetssystem.

Vores styringssystem beskriver KISS Development værdikæde og delprocesser med links til operative værktøjer. Gennem løbende evaluering, erfaringsoverføring, risikofokusering og forbedring af processer og ikke mindst grænsefladerne mellem dem, er vi forberedt på at imødekomme krav og forventninger som både myndigheder og kunder måtte stille.

Rigtig kvalitet, til rette tid – hver gang.